Testimoniale

Testimoniale


thank-you-227344_1920

Advertisements

6 thoughts on “Testimoniale”

  1. Baietelul nostru, Andrei (4 ani), a inceput orele de logopedie de aproximativ 9 luni cu doamna Florea. Desi stiam inca de la inceput ca va fi un proces de lunga durata (lucru confirmat si de doamna Florea dupa prima evaluare) rezultatele nu au intarziat sa apara, fiind vizibile inca din primele sedinte. Progresele au fost constante si desi am avut pe parcursul verii o pauza de 3 luni, ceea ce a deprins in cadrul sedintelor nu a fost uitat ajungand sa rosteasca literele respective corect fara niciun fel de efort. Prin metodele folosite a stiut sa se apropie de copil astfel incat, pana in acest moment, nu s-a pus niciodata problema sa nu vrea sa participe la vreo sedinta. Mai mult decat atat este foarte fericit cand vine acasa si imi spune ” Uite mami am primit un bravo (respectiv un Smiley Face) de la Elena !”. Multumim din suflet pentru tot ceea ce ati facut si veti face in continuare pentru Andrei! Dana Tilina

    Like

  2. Am urmat ședințe de logopedie cu Alex aproximativ 1 an jumătate. Alex e un copil foarte încăpățânat, dar prin metodele specifice Elena a reușit sa îl aducă cu placere la ședințele de logopedie. Evoluția a fost evidenta, deși logopedia e un proces de durata.Multumesc Elena ca nu ai renunțat și ți-ai pus ambiția ca Alex sa vorbească corect.

    Like

  3. Sedintele de terapie au fost foarte placute si utile. Elena a reusit sa ma faca sa ma descopar mai bine si sa inteleg mai bine prezentul. As recomanda oricui sa urmeze niste sesiuni de terapie cu ea, pentru ca astfel reusesti sa traiesti mai bine atat cu tine, cat si cu cei din jur. Iti multumesc Elena pentru toata dedicarea ta si iti urez mult succes mai departe!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s